NACHRICHTEN
30.05.23

Je vrienden en familie kennen je niet alleen als een handige Harry, maar ook als een pietje precies. Jij houdt ervan als alles gesmeerd loopt en nog veel meer als je daar zelf voor gezorgd hebt. Je neemt graag de leiding, maar zorgt er ook voor dat de teamspirit goed zit. Samen met je collega’s, zorg je ervoor dat productie steeds als een geoliede machine blijft draaien.

30.05.23

JOB ALERT: MACHINE OPERATOR
Kennen je beste vrienden je als een rasechte handige Harry? Vind je hout net zo fantastisch als wij? Dan ben jij misschien wel de machine-operator die we zoeken! Belgiqa zoekt namelijk versterking voor het productieteam. We kunnen je daarbij een afwisselde job met een stevige dosis verantwoordelijkheid beloven. En dat binnen een fantastisch team! Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan zeker verder.

17.04.23
Besuchen Sie BELGIQA auf BAU München 2023.
Vom 17.04.2023 bis 21.04.2023 finden Sie BELGIQA auf BAU 2023 in München.
08.07.21
Unser Umzug und was er für Ihre Aufträge bedeutet
Ab dem 8. Juli 2021 wird Belgiqa in ein brandneues, hochmodernes Veredelungszentrum umziehen, wo die Zentralisierung von Produkten und Dienstleistungen maximiert wird.
entdecken Sie
unseren Ausstellungsraum

DISCOVER OUR SHOWROOM

EIN INSPIRIERENDER ORT /

Am Produktionsstandort in Ledegem haben wir einen inspirierenden Raum geschaffen, um unsere Kollektionen und Innovationen zu präsentieren. Jeden Tag heißen wir unsere Kunden willkommen, um die letzten Neuheiten zu entdecken.